Iedereen een eigen coach

Open dagen

We zien je graag op onze open dagen. Dat is een goed moment om onze leerlingen te spreken en sfeer te proeven. Op de homepage van alle websites vind je informatie over de open dagen. Ook zijn er weer proeflessen. Daarvoor kun je je vanaf de open dag inschrijven. Mocht je iets zoeken en je kunt het toch niet vinden, bel of mail ons dan even, dan helpen we je graag.

Tot ziens op het Eligant Lyceum en/of op het regionaal vmbo!

 

Iedere leerling op Het Stedelijk heeft een eigen coach

Iedere leerling op onze school heeft een coach. Je coach is je eerste aanspreekpunt voor jou en je ouders. Je kunt je coach vergelijken met de docent van groep 8 van je basisschool. In de brugklas maak je al voor de zomervakantie kennis met je coach. We nodigen jou en je ouders uit voor het eerste coachgesprek.

Gedurende het schooljaar heb je vier coachgesprekken waarvoor je coach ook je ouders uitnodigt. Op mavo-XL en lyceum heb je iedere drie weken een individueel gesprekje met je coach. Op het vakcollege heb je dat iedere week. Iedere dag start je op het vakcollege met je klas bij de coach. Je neemt onder andere de dag samen door.

Tijdens het coachgesprek werken we met een aantal vaste bespreekpunten. Natuurlijk kun je zelf ook agendapunten inbrengen. Het is jouw gesprek! Je zorgt dus zelf voor de agenda; waarover wil jij het hebben? Je zorgt ook voor een verslag, zodat iedereen weet, wat jouw doelen zijn, waar je aan wilt werken, wat je nodig hebt en hoe het met je gaat. Natuurlijk helpen we je daarbij. De coach helpt je met plannen, met de maatwerkuren, met zelfstandig worden en verantwoordelijkheid nemen. Ook je ouders hebben we daarbij hard nodig.