Iedereen een eigen coach

Stedelijk Lyceum

Met een havo-, havo/vwo- of vwo-advies kun je terecht op ons lyceum! Lyceum staat voor havo, atheneum en gymnasium!

Mavo-XL

Heb je een mavo- of mavo/havo-advies en wil je ook graag praktisch aan de slag? Dat kan op mavo-XL! Voor een nog betere aansluiting op het mbo. Door naar de havo kan natuurlijk ook!

Vakcollege

Geeft je docent van groep 8 je vmbo basis- of kaderberoepsgerichte leerweg als advies? Dan kun je op ons vakcollege aan het werk om te leren voor een vak.

Iedere leerling op Het Stedelijk heeft een eigen coach

Iedere leerling op onze school heeft een coach. Je coach is je eerste aanspreekpunt voor jou en je ouders. Je kunt je coach vergelijken met de docent van groep 8 van je basisschool. In de brugklas maak je al voor de zomervakantie kennis met je coach. We nodigen jou en je ouders uit voor het eerste coachgesprek.

Gedurende het schooljaar heb je vier coachgesprekken waarvoor je coach ook je ouders uitnodigt. Op mavo-XL en lyceum heb je iedere drie weken een individueel gesprekje met je coach. Op het vakcollege heb je dat iedere week. Iedere dag start je op het vakcollege met je klas bij de coach. Je neemt onder andere de dag samen door.

Tijdens het coachgesprek werken we met een aantal vaste bespreekpunten. Natuurlijk kun je zelf ook agendapunten inbrengen. Het is jouw gesprek! Je zorgt dus zelf voor de agenda; waarover wil jij het hebben? Je zorgt ook voor een verslag, zodat iedereen weet, wat jouw doelen zijn, waar je aan wilt werken, wat je nodig hebt en hoe het met je gaat. Natuurlijk helpen we je daarbij. De coach helpt je met plannen, met de maatwerkuren, met zelfstandig worden en verantwoordelijkheid nemen. Ook je ouders hebben we daarbij hard nodig.

Vanaf 1 maart kun je je aanmelden via onze website

Houd de website dus goed in de gaten. We zien je graag!