Coronavirus

Nieuws

Zondag 15 maart besloot het bestuur van Achterhoek VO, waar wij onder vallen, om de schoolgebouwen tot en met 31 maart te sluiten en daar waar mogelijk vormen van afstandsonderwijs te hanteren. Ouders en leerlingen informeerden we via de mail; dat doen we steeds wanneer we iets nieuws te melden hebben.

UPDATE: de overheid kondigde aan dat de scholen in ieder geval tot 6 mei gesloten zijn.

Thuisonderwijs

Het zijn bijzondere tijden; de schoolgebouwen zijn gesloten, maar het onderwijs gaat door. Op deze pagina vind je hulpmiddelen om je te helpen bij thuisonderwijs: hoe kun je bijvoorbeeld een mindmap maken of een samenvatting?
 

Write a letter
to a liberator

Alle grote herdenkingen en festiviteiten rondom 75 jaar bevrijding zijn gecanceld vanwege het coronavirus. Bij bijvoorbeeld de herdenking in Lochem zouden nog twee veteranen aanwezig zijn geweest, zeer waarschijnlijk voor de allerlaatste keer. Helaas gaat dat dus niet door. Om deze oud veteranen toch te eren heeft de organisatie een actie op touw gezet om hen een kaartje te sturen.

Wij willen ons hier graag bij aansluiten, vandaar dat we hier een thuisopdracht van gemaakt hebben. Het is geen verplichte opdracht, maar het zou natuurlijk geweldig zijn als veel van jullie hier aan mee willen doen.

Opdracht:
Write a letter to a liberator

Microsoft Teams

Veel vakken gaan de aankomende periode werken met Teams. In Teams kun je met je docent en klasgenoten informatie delen: mededelingen, lesmateriaal, uitwerkingen, opdrachten etc. Daarnaast kun je chatten met je docent.

Klik op één van de volgende links om Teams te downloaden voor je device:

Windows
MacOS
iOS
Android