Nieuws

Check hier het laatste nieuws! Wil jij nog meer nieuws lezen? Ga dan naar Facebook.

Hoog water in de IJssel! Leerlingen van havo 5 gingen er met hun docent aardrijkskunde even kijken. Ze zijn bezig met de eindexamenstof aardrijkskunde 'ruimte voor de rivier'. Goede timing dus. ... Bekijk meerBekijk meer

Hoog water in de IJssel! Leerlingen van havo 5 gingen er met hun docent aardrijkskunde even kijken. Ze zijn bezig met de eindexamenstof aardrijkskunde ruimte voor de rivier. Goede timing dus.Image attachmentImage attachment

Wil je na de basisschool naar havo, atheneum of gymnasium, kom dan sfeer proeven bij het Stedelijk Lyceum aan de Isendoornstraat 3 in Zutphen. Ontdek hoe we leren door samen met onze leerlingen aan de slag te gaan. We zien je graag. Tot dan!

Open dag Stedelijk Lyceum Zutphen20 jan 2018, 10
... Bekijk meerBekijk meer

Open dag Stedelijk Lyceum Zutphen

2018! We wensen jullie allemaal een stralend jaar toe, gezond, gelukkig, succesvol en met veel plezier!☀️
Geniet nog van een fijne vakantieweek.
... Bekijk meerBekijk meer

2018! We wensen jullie allemaal een stralend jaar toe, gezond, gelukkig, succesvol en met veel plezier!☀️
Geniet nog van een fijne vakantieweek.

Foto’s

2018! We wensen jullie allemaal een stralend jaar toe, gezond, gelukkig, succesvol en met veel plezier!☀️
Geniet nog van een fijne vakantieweek.
Proef de sfeer op het Stedelijk Lyceum en ervaar samen met onze leerlingen hoe we leren bij ons op school. We vinden het fijn wanneer je dit bericht deelt. Dankjewel!
De opdracht ‘licht en schaduw’ bij beeldende vorming in de tweede klas lyceum leverde een kleurrijk pallet op. Dat is ook wat we iedereen toewensen: een kleurrijk 2018 met veel zonnige momenten.
De school is nu twee weken dicht. We zien de leerlingen graag weer op 8 januari. De lessen beginnen het derde uur. Fijne kerst en geniet van de vakantie! 

Onze DDAD leverde bijna €8.500 op! Een fantastisch resultaat waar we trots op zijn. Er volgen nog foto's van de overhandiging van het geld aan Rens en Roosmarijn. Heel veel dank aan iedereen die meewerkte!
Al 3 uur wordt er fanatiek gestreden door het docententeam tegen de leerlingen! Ze kunnen nog wel wat aanmoediging gebruiken want de dag is nog lang! Kom naar de Hanzehal! Tot straks! Om 10.00 uur start in de kleine beer de sponsorloop in en om de school! Allemaal voor de goede doelen van Rens en Roosmarijn.
De DDAD is begonnen!!!!! Terwijl Nederland ontwaakt is om 6.00 uur de aftrap van onze DDAD met de  start van de voetbalmarathon! Een wakker team docenten is er klaar voor de strijd tegen de leerlingen aan te gaan voor onze 2 goede doelen! Super!
Morgen is onze Daverende Dalton Activiteiten Donderdag afgekort DDAD! We zamelen geld in voor twee goede doelen dichtbij en toch ook ver weg: voor Rens in mavo 4 die volop traint voor de Paralympics in Tokio in 2020. Om zijn ambitie waar te maken heeft hij een speciale rolstoel nodig en daar willen wij hem bij helpen, doel 1. Doel 2 is Stichting Waridihome van Roosmarijn uit Zutphen. Een kleinschalig onderwijsproject in Kenia; om kinderen een kans te geven onderwijs te volgen. 

Help ons mee en steun onze leerlingen en daarmee deze twee fantastische doelen! Er zijn verschillende sportmarathons, waarvan de eerste morgenvroeg om 6.00 aftrapt: het docentenvoetbalteam neemt het de hele dag op tegen leerlingenteams. Bezoek onze kerstkramen op 7 locaties in de binnenstad van Zutphen: voor het station, op de Nieuwstad, in de bibliotheek, in de hal van het stadhuis, bij Atrium (begin Pelikaanstraat), bij Genietcafe (Oude Bornhof), bij winkel ‘Waar’ dichtbij de Hema. Elke kerstkraam wordt opgefleurd met muziek door leerlingen en er is een ‘wandelend kerstkoor’. En er is nog veel meer! We houden jullie via Facebook op de hoogte. Wil je helpen het nieuws te verspreiden? Deel dan dit bericht. Dankjewel!